Reviews

    review rating 5  Ďakujem úžasné ubytovanie. Už sme tu boli ubytovaný viac krát a stále to bolo super. Ústretové jednania. Čistúčko no proste paráda.. Ďakujeme a vždy sa radi vraciame..

    thumb Marcel Lovič
    6/19/2017

    review rating 5  Nádhera. Co dodat...

    thumb Jan Smehlik
    4/05/2015

    review rating 5  4 dni stravene u Vas boli super citilli sme sa prijemne dakujeme 🙂

    thumb Sandra Blažíčková
    8/11/2015

    review rating 4  Good, clean accommodation. We stayed here for our hike to Krivan summit. All was tidy and orderly. Nothing fancy, but perfect for hikers or backpackers.

    thumb Kristin Willaert
    7/24/2018

    review rating 4  Bezva

    thumb Jan Sojka
    10/13/2018

    review rating 5  Skvelé ubytovanie čisté dobre vybavene izby priestor pre volny čas pre deti s mini barom parkovanie v tesnej blizkosti ubytovania. A prijemny personál nam ochotne pomohol ked sme potrebovali. Dakujeme. Zuzana

    thumb Zuzana Kubinova
    3/10/2018

      Vo vila Kosodrevina sme celá rodinka prežili úžasný víkend.Je tam nádherne, čisto,milí ľudia. Boli sme tam úplne prvý ako sa vila otvorila.Jedným slovom nádhera a ďakujeme. Spánok -fantázia-pod oknami nám žblnkal malebný potôčik

    thumb Danka777
    1/01/1970

      Vilu sme navstivili ako skupina viacerych rodin s detmi- vyborna volba. Vo vile si mozete booknut samostatne apartmany s malou kuchynkou. Vila je cista, vyborne udrziavana. Vybavenie je dobre, na apartmanoch je maly fen, konvica, riady, ako complimentary aj voda a caj. To iste plati...Viac

    thumb 880janai
    1/01/1970

      The flat was clean and spacy, with all necessary stuff for holidays: kitchen stuff, TV, large cupboards, even common BBQ for summer. Not too far from city centre, and the staff was very welcoming. A good place to stay and discover the beauty of Tatra...More

    thumb Pierre C
    1/17/2017
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Vila Kosodrevina
Average rating:  
 0 reviews