Opinie Gości

    review rating 5  Vyborne ubytovanie, najma pre rodiny s detmi, velmi ciste, vonave, aj teplucko bolo, vyberali sme na zaklade recenzii a oplatilo sa to:) syn ocenil najma hracky, ktore si mohol pozicat na izbu:) stolny tenis.. k dispozicii boby, sanky.. a tiez ocenujeme velmi pristup a moznost odist posledny den pobytu o nieco neskor, vyborna komunikacia, izba s pristelkou priestranna aj ked sme tam mali este malu postielku, no skratka nieje co vytknut! velmi doporucujeme.. celkovy dojem - velmi cisto a vonavo:)

    thumb Lucia Simek
    3/08/2016

    review rating 5  Nádhera. Co dodat...

    thumb Jan Smehlik
    4/05/2015

    review rating 5  No proste SUPEEEEER ����� Velka Vďaka pán DUBIEL.�

    thumb Oto Bydlo
    3/26/2017

    review rating 5  Wspaniałe miejsce na zimowy wyjazd na narty, a także na wypad w góry, kiedy nie ma już śniegu. Czyste i ciepłe pokoje, wyposażona kuchnia, kawa, herbata i ciasteczka do dyspozycji gości. Pokoje że stołem do tenisa stołowego, grami i zabawkami, wypożyczyć można sanki, rakietki do badmintona, grill. Miejsce na narty, suszarka do butów. Telewizory w pokojach, wifi i co jeszcze? Nie pamiętam. 😏 Jakiekolwiek niedogodności (typu stara lampa na suficie) rekompensują cisza i wspaniałe widoki z okna. Zawsze korzystam z pokojów na 2. piętrze - zachody słońca obserwowane stamtąd potrafią być jednymi z najcudowniejszych, jakie widziałem. W pobliżu jest restauracja, inne lokale gastronomiczne i sklepy. Samo Strbske Pleso jest urocze.

    thumb Marek Martynowicz
    1/30/2019

    review rating 4  Good, clean accommodation. We stayed here for our hike to Krivan summit. All was tidy and orderly. Nothing fancy, but perfect for hikers or backpackers.

    thumb Kristin Willaert
    7/24/2018

    review rating 4  Pristranná, čistá s výbornou polohou

    thumb Peter Perháč, MBA
    6/18/2019

      Vo vila Kosodrevina sme celá rodinka prežili úžasný víkend.Je tam nádherne, čisto,milí ľudia. Boli sme tam úplne prvý ako sa vila otvorila.Jedným slovom nádhera a ďakujeme. Spánok -fantázia-pod oknami nám žblnkal malebný potôčik

    thumb Danka777
    1/01/1970

      I love this place. Brought back memories from childhood when traveling to Tatra mountains with my parents. High Tarta mountaings are great place and Vila Kosodrevina is perfect place to stay. Clean, tidy and sunny appartment. Well equipped kitchen, WiFi, flat TV, etc. I was...More

    thumb JiriV7
    3/07/2015

      The flat was clean and spacy, with all necessary stuff for holidays: kitchen stuff, TV, large cupboards, even common BBQ for summer. Not too far from city centre, and the staff was very welcoming. A good place to stay and discover the beauty of Tatra mountains !

    thumb pierresunn
    1/17/2017
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Vila Kosodrevina
Average rating:  
 0 reviews