Opinie Gości

    review rating 5  Pán Dubiel pre Vás osobne veľké ďakujem. Pobyt u Vás bol veľmi príjemný, krásny, chata čistá, prostredie nádherné a vaše srdce obrovské. Ešte raz veľké ďakujem za izbu č. 4 a za všetky detičky, ktorým ste umožnili tento nádherný pobyt.

    thumb Jojka Špániková
    4/22/2018

    review rating 5  Velmi spokojen. Čistý a dobře vybavený apartmán, díky velkým oknům světlý. A opravdu hodně velký! Jedno z mála ubytování na horách, kde nemají měkké a proleželé postele! Sympatický a přátelský hotelier 🙂 Vila vhodně umístěná stranou u lesa, ale do "centra" nebo k plesu pár set metrů. Pokud to půjde, vrátíme se hned v létě, kdy bude pleso rozmrzlé a treky do hor otevřené.

    thumb Jiří Vašek
    3/07/2015

    review rating 5  Prijemne domace ubytovanie a hlavne mili majitel!!!!!

    thumb Monika Husková
    11/22/2015

    review rating 5  

    thumb Petr Muller
    9/17/2018

    review rating 4  Bezva

    thumb Jan Sojka
    10/13/2018

    review rating 5  Wspaniałe miejsce na zimowy wyjazd na narty, a także na wypad w góry, kiedy nie ma już śniegu. Czyste i ciepłe pokoje, wyposażona kuchnia, kawa, herbata i ciasteczka do dyspozycji gości. Pokoje że stołem do tenisa stołowego, grami i zabawkami, wypożyczyć można sanki, rakietki do badmintona, grill. Miejsce na narty, suszarka do butów. Telewizory w pokojach, wifi i co jeszcze? Nie pamiętam. 😏 Jakiekolwiek niedogodności (typu stara lampa na suficie) rekompensują cisza i wspaniałe widoki z okna. Zawsze korzystam z pokojów na 2. piętrze - zachody słońca obserwowane stamtąd potrafią być jednymi z najcudowniejszych, jakie widziałem. W pobliżu jest restauracja, inne lokale gastronomiczne i sklepy. Samo Strbske Pleso jest urocze.

    thumb Marek Martynowicz
    1/30/2019

      Great place to sleep, it really is amazing. you have a recreation floor, bbq equipment, and the owner is a great guy with a big heart!! Literaly and metaphorically. I recommend to buy a map from the hotel and go hiking in high tatras Note:...More

    thumb Mark P
    9/30/2015

      Vo vila Kosodrevina sme celá rodinka prežili úžasný víkend.Je tam nádherne, čisto,milí ľudia. Boli sme tam úplne prvý ako sa vila otvorila.Jedným slovom nádhera a ďakujeme. Spánok -fantázia-pod oknami nám žblnkal malebný potôčik

    thumb Danka777
    1/01/1970

      Vilu sme navstivili ako skupina viacerych rodin s detmi- vyborna volba. Vo vile si mozete booknut samostatne apartmany s malou kuchynkou. Vila je cista, vyborne udrziavana. Vybavenie je dobre, na apartmanoch je maly fen, konvica, riady, ako complimentary aj voda a caj. To iste plati...Viac

    thumb 880janai
    1/01/1970
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Vila Kosodrevina
Average rating:  
 0 reviews