fbpx

Recenzie

 
  • M.K., Rakúsko — 12.03.2018

    Vsade bolo velmi cisto, prijemne prostredie, mili personal. Citili sme sa ako doma… Vybavenie starsie, ale ucel splnilo. Urcite s kludnym svedomim odporucam. Mame na plane opat vyuzit. Dakujeme za skvely pobyt..

     
  • T.T., Česká republika — 08.03.2018

    Ubytování na skvělém místě, parkování hned před vchodem. Apartmán byl čistý a výborně vybavený. Po celou dobu pobytu bylo příjemně teplo (venkovní teptoty byly nejmíň -10). Doporučuji ubytování hlavně rodinám s dětmi.

     
  • N.S., Slovensko — 04.02.2018

    Veľmi sa nám páčila možnosť požičania si sánok a využitie spoločenskej miestnosti. Taktiež vybavenie izby bolo veľmi dobré, mali sme tam všetko čo sme potrebovali od strúhadla na syr až po minerálku :). Vrelo odporúčam, a to nie len kvôli perfektnej lokalite!

     
  • L.R., Česká republika — 13.01.2018

    Penzion od kterého by se hotel mohl učit. Perfektně a prakticky zařízen, nic nám nechybělo. Drobnosti, které potěšily a které nebývají samozřejmostí. Přátelský a eco – friendly přístup. Děkujeme za krásný víkend a brzy zase přijedeme! 🙂

     
  • A.B., Slovensko — 25.01.2017

    Výborný pomer cena/kvalita, priateľský personál, vhodne zodpovedajúce vybavenie izieb a rôzne (pre mňa v zariadení tohto typu až nečakané) detaily, ako napr. sane na zapožičanie zdarma, káva a čaj na privítanie na izbe, balená minerálka… jednoducho nemám čo vytknúť.

     
  • J.I., Slovensko — 03.12.2017

    Vilu sme navstivili ako skupina viacerych rodin s detmi- vyborna volba. Vo vile si mozete booknut samostatne apartmany s malou kuchynkou. Vila je cista, vyborne udrziavana. Vybavenie je dobre, na apartmanoch je maly fen, konvica, riady, ako complimentary aj voda a caj. To iste plati pre spolocensku miestnost, kde sa mozete zist s priatelmi. Je tu aj dost hraciek pre deti . Parkovanie vonku je free. Do restauracii a na pleso je to kusok, na svah uz trosku dalej, ak mate vystroj, radim zviest sa autom/skibusom. Na chate si mozete zadarmo pozicat sanky pre deti- netreba nosit z domu . Jedine, co radim je vypnut radiatory trosku nam vadili prekurene miestnosti a suchy vzduch. Inak super volba. A este nieco- izby su obrovske, priestrane a chata murovana, nepocut hluk ani z chodby ani zo spolocenskej miestnosti, co sme vysoko ocenili.

     
  • L.S., Česká republika — 08.03.2016

    Vyborne ubytovanie, najma pre rodiny s detmi, velmi ciste, vonave, aj teplucko bolo, vyberali sme na zaklade recenzii a oplatilo sa to:) syn ocenil najma hracky, ktore si mohol pozicat na izbu:) stolny tenis.. k dispozicii boby, sanky.. a tiez ocenujeme velmi pristup a moznost odist posledny den pobytu o nieco neskor, vyborna komunikacia, izba s pristelkou priestranna aj ked sme tam mali este malu postielku, no skratka nieje co vytknut! velmi doporucujeme.. celkovy dojem – velmi cisto a vonavo:)

     
  • P.S., Česká republika — 28.11.2015

    Vše se nám líbilo 🙂 Apartmán čistý, výborně vybavený, bylo teploučko. Super dětská herna, možnost vypůjčení hraček na pokoj. K dispozici také různé hry a stolní tenis, který jsme od školy nehráli, hrozně nás to bavilo 😀
    Vila je na dobrém místě, všude je to pár minut. Měli jsme pěkný výhled z okna. Pán Viliam byl srdečný a hrozně milý. Co více si přát 🙂 Všem kdo váhá doporučuji!! Děkujeme za krásný pobyt 😉

     
  • M.H., Česká republika — 01.08.2015

    Oceňuji zejména: velmi prostorný apartmán, velký a vybavený dětský koutek, internetové připojení (vzhledem ke kolísavému počasí byly aktuální informace o počasí naprosto nezbytné k úspěšnému absolvování naplánovaných tůr), drobné bezplatné pozornosti (balená voda, čaj, káva na pokoji), zprostředkování TatryCard, možnost zapůjčení nářadí na grilování (bohužel počasí nepřálo). Jenom jediná připomínka – zvláštní uzamykatelný úložný prostor na kola.